Henriette Christrup: Konflikt og kærlighed i adhocratiet  
     
  INDHOLD  
  NOTER  
     
     
     
  Find billigste bogpris  
Forside -> Litteratur -> Henriette Christrup: Konflikt og kærlighed i adhocratiet Søg

Konflikt og kærlighed i adhocratiet

Henriette Christrup
Samfundslitteratur, 1993
1. udgave 1993, 192 sider
ISBN 8759304030


Konstant at skabe nyt i arbejdslivet kræver intuition og dialog - og brud med stabile strukturer. Adhocrati - styre ad hoc - er den nye organisationsform. Professionelle mødes - konflikter og (kærlighed) opstår.

Bogens centrale spørgsmål er: kan vi forholde os til konflikterne, så trangen og tvangen til at udvikle fagligt kan forenes med personlig udvikling, arbejdsglæde og fællesskab?
Henriette Christrup tager udgangspunkt i konflikterne i praksis - inddrager os i forvandlingsprocesser, hvor "udviklingsværktøjer" inspireret af terapi og kunst udfoldes. Hun bringer os tæt på team og afslører, at de dominerende træk i kulturen ofte er socialt snask og selvhævdende polariseringer.

Samtidig skaber Henriette Christrup et teoretisk univers om psyker, emotioner, værdier, konflikter, magt og kultur - en teoretisk reflektionsramme, der virker i praksis.

Bogen er skrevet til professionelle i praksis bl.a. ingeniører, læger, lærere, pædagoger, dataloger, mediearbejdere og sociologer. Og til brug i undervisningen på seminarier, universiteter og handelshøjskoler - og endelig til organisationskonsulenter og forskere.


© 2000 Torben Heikel Vinther. Alle rettigheder forbeholdes.