Christian Helms Jørgensen (red.): Uddannelsesplanlægning  
     
  INDHOLD  
  NOTER  
     
     
     
  Find billigste bogpris  
Forside -> Litteratur -> Christian Helms Jørgensen (red.): Uddannelsesplanlægning Søg

Uddannelsesplanlægning - arbejdsliv og læring

Christian Helms Jørgensen (red.)
Roskilde Universitetsforlag, 1998
1. udgave, 1998, 251 sider
ISBN 8778670551


Hensigten med denne antologi er at bidrage til en bedre forståelse af samspillet mellem uddannelse og arbejde. Samt hvordan dette samspil kan forbedres gennem uddannelsesplanlægning. Indholdet i artiklerne bygger på en række udviklignsprojekter, evalueringer og analysearbejder, som forfatterne har deltaget i inden for feltet.Udover at formidle erfaringerne far disse projekter til en bredere kreds, er ønsket at lægge op til en mere kritisk debat.

Artiklerne beskriver de modsætningsfyldte subjektive interesser hos samspillets aktører. Og forsøger at belyse de komplekse forhold, der påvirker læring på arbejdspladsen og i uddannelsessystemet,

De stiller dermed spørgsmålstegn ved tidens udbredte konsensus om et umiddelbart sammenfald mellem økonomisk og menneskelig vækst gennem uddannelse og udvikling i arbejdet.

Denne bog er den første udgivelse i en serie fra forskningsprojektet Arbejdsliv, læringsmiljøer og demokratisering ved Erhvervs- og Voksenuddannelsesgruppen på Roskilde Universitetscenter.


© 2000 Torben Heikel Vinther. Alle rettigheder forbeholdes.