logo 
   
  FORSIDE  
  RAPPORT  
->NYHEDER 
 Nyhedsbrev 
 ARKIV 
 LOGBOG 
 LITTERATUR 
 LINKS 
 GÆSTEBOG 
 KOLOFON 
   
Forside -> Nyheder -> Nyhedsbrev #3 Søg

NYHEDSBREV #3

8. august 1999

Hej,

Velkommen til sidste nyt om specialet. Nu har jeg overstået det meste af min sommerferie i og med at jeg har lagt Roskilde Festivallen og Det Danske Spejderkorps' Blå Sommer bag mig. Dog tager jeg i sommerhus i en uge men det er både tænkt som afslapning og specialearbejde sammen med min kæreste.
Sommerhusopholdet bliver dog afbrudt på tirsdag, hvor jeg har en frokostaftale med Helle Marstal fra Danmarks Lærerhøjskole. Vi har langt om længe fundet ud af en måde hvorpå jeg kan være i praktik på DLH - nærmere bestemt ifm. Voksenunderviseruddannelsen. Jeg ser frem til mødet og vender tilbage med mødets udfald i uge 34.

Nyheder:
- Nyt menupunkt på hjemmesiden: DEBAT. Det er nu muligt at skrive og læse debatindlæg som man kender det fra nyhedsgrupper og læserbreve. Her kan du komme med dine synspunkter omkring specialeemnet og pædagogik og kommunikation i al almindelighed. Jeg glæder mig til at følge debatten sammen med dig!
Se debatsiden på adressen: http://www.image.dk/~sopper/debat.html

Aktuelt:
Jeg er stadig i gang med at læse Knud Illeris: Læring - aktuel læringsteori i spændingsfeltet mellem Piaget, Freud og Marx. Og jeg har stadig ikke fået skrevet noter til Mads Hermansen: Læringens univers - jeg skal nok snart få det gjort Peter Bro!

Næste nyhedsbrev:
Jeg regner med at udsende det næste nyhedsbrev ultimo august.

Statistik:
Hjemmesiden har været besøgt 1034 gange siden 10. juni 1999 (heraf en del gange af mig selv!)
Antal besøgende personer er 429 (forskellige).
Antal tilmeldte til nyhedsbrevet er 15.

Det var alt for denne gang
Ha' en rigtig god sommer!

NYHEDER

Klik her hvis du vil tilmelde dig nyhedsbrevet og få nyheder om specialet direkte via email.

© 2000 Torben Heikel Vinther. Alle rettigheder forbeholdes.