Bjarne Gorm Hansen (red.): Voksenliv og læreprocesser i det moderne samfund  
     
  INDHOLD  
  NOTER  
     
     
     
  Find billigste bogpris  
Forside -> Litteratur -> Bjarne Gorm Hansen (red.): Voksenliv og læreprocesser i det moderne samfund Søg

Voksenliv og læreprocesser i det moderne samfund

Bjarne Gorm Hansen (red.)
Munksgaard, 1997
1. udgave, 2. oplag 1998, 423 sider
ISBN 8716119711


Voksenuddannelsernes institutioner er i dag under forandring. Det samme gælder de læreprocesser, der sættes i gang for voksne. Men hvori består disse forandringer, og hvilken sammenhæng har de med forandringer i samfundet og voksnes liv?

"Voksenliv og læreprocesser i det moderne samfund" indeholder tekster, der har noget væsentligt at sige om relationerne mellem det moderne samfund, uddannelse, læreprocesser og voksnes liv.
Det er et bevidst valg, at antologien sætter fokus på læreprocesser frem for begrebet voksenpædagogik. Hermed har redaktørerne ønsket at flytte opmærksomheden fra læreren til den lærende. Centrale begreber som metakognition og motivation behandles, ligesom begrebet livshistorie belyses.
Antologien indeholder artikler inden for det sociologiske, psykologiske, pædagogiske og didaktiske område samt tekster om teori og metode. Voksenliv og læreprocesser i det moderne samfund vil kunne anvendes på voksenunderviseruddannelsen, voksenpædagogiske kurser på lærerseminarierne og lignende kurser i voksenpædagogik.


© 2000 Torben Heikel Vinther. Alle rettigheder forbeholdes.