logo  
     
  FORSIDE  
  RAPPORT  
-> NYHEDER  
  Nyhedsbrev  
  ARKIV  
  LOGBOG  
  LITTERATUR  
  LINKS  
  GÆSTEBOG  
  KOLOFON  
     
Forside -> Nyheder -> Nyhedsbrev #4 Søg

NYHEDSBREV #4

11. oktober 1999

Hej,

Velkommen til sidste nyt om specialet. Jeg vil starte med at beklage, at der er gået så umenneskelig lang tid siden sidst jeg sendte et nyhedsbrev. Det skyldes dog ikke lutter ineffektivitet, men snarere en prioritering af mit speciale. Det skal forstås således at jeg siden sidst har beskæftiget mig mere med at finde en konkret case, samt læst en del litteratur. Det er derfor desværre gået ud over opdateringen af hjemmesiden, hvilket jeg faktisk er ret ked af. Til gengæld har min prioritering båret frugt, da jeg nu har fundet en case som både er spændende og overkommelig. Men først lige et kort resume siden sidst.

Siden sidst:
Sidst fortalte jeg at jeg havde et møde med DLH, og det var utrolig spændende og lærerigt at snakke med dem. Desværre blev det ikke til en praktikaftale, eftersom DLH var noget skeptiske mht. netop hjemmesiden. De mente den var for offentlig og frygtede at jeg ville blotlægge for meget af deres arbejde. En frygt jeg forsøgte at afhjælpe men forgæves. Skaden var allerede sket i og med at DLH allerede var nævnt på hjemmesiden!

Efterfølgende har min vejleder på pædagogik (Katrin Hjort) hjulpet mig med at finde nye emner til en case. Jeg har i den forbindelse været i kontakt med mange af landets store konsulentfirmaer, lærerseminarer og organisationer. Der kom mange henvendelser som udtrykte interesse for specialemnet men samtidig travlhed. Til sidst lykkedes det dog, og jeg har nu en case som jeg har holdt møde med og skal ud at arbejde med ultimo oktober. Lært af erfaringer fra DLH vil jeg ikke offentliggøre navnet på casen. Efterfølgende fik jeg et tilbud fra en af hjemmesidens trofaste læsere, major Peter Bro, som tilbød at jeg kunne følge undervisningen på sergentskolen i Sønderborg (læs evt. hans besked i gæstebogen). Jeg er meget rørt over hans tilbud, men kan desværre ikke tage i mod det pga. manglende ressourcer.

Aktuelt:
Jeg er pt. ved at tilrettelægge mit feltarbejde så jeg får det optimale ud af observationer og interview. Jeg skal følge et kursus fra d. 25.- 27. oktober, hvor jeg skal observere undervisningen og efterfølgende indgå i dialog med teamet og dels snakke om mine observationer, dels snakke om læring i det hele taget. Snart vil du kunne se mit såkaldte "forskningsdesign" på hjemmesiden til evt. inspiration eller kommentarer.

Næste nyhedsbrev:
Jeg regner med at udsende nyhedsbrev #5 primo november, hvor jeg vil fortælle om mine oplevelser fra casen.

Statistik (siden 10. juni 1999):
Antal Page Hits: 2700
Antal besøgende: 697 (5,7 pr. dag)
Antal tilmeldte til nyhedsbrevet: 15

Det var alt for denne gang!

NYHEDER

Klik her hvis du vil tilmelde dig nyhedsbrevet og få nyheder om specialet direkte via email.

© 2000 Torben Heikel Vinther. Alle rettigheder forbeholdes.