logo  
     
  FORSIDE  
  RAPPORT  
-> NYHEDER  
  Nyhedsbrev  
  ARKIV  
  LOGBOG  
  LITTERATUR  
  LINKS  
  GÆSTEBOG  
  KOLOFON  
     
Forside -> Nyheder -> Nyhedsbrev #8 Søg

NYHEDSBREV #8

9. juni 2000

Hej,

Endnu en gang er der gået frygtelig lang tid siden sidste nyhedsbrev men det skyldes ikke specialesløvsind men derimod en prioritering af arbejdet. Man kan vel nærmest sige at jeg bruger mere tid på at være offline og skrive på specialet end jeg er online med at opdatere hjemmesiden!

Siden sidst har jeg købt mit eget domænenavn, således at specialehjemmesiden nu har adressen www.sopper.dk/speciale

Jeg når ikke at aflevere specialet til Sankt Hans som ellers har været planen. Derimod vil jeg bestræbe mig på at aflevere i midten af juli måned hvis alt går vel. Erfaringen taler for at man ikke skal udmelde præcise datoer i den forbindelse!

Wenger på hylden
Mit seneste bogindkøb er Etienne Wengers "Communities of Practice" som handler om læring i sociale praksisfællesskaber. Det er en videreførsel af hans tidligere bog "Situated Learning" som han har skrevet sammen med Jean Lave.

Konstruktivt vejledermøde
I dag havde jeg mit sidste møde med min vejleder på kommunikation Henriette Christrup. Vi gennemgik hele strukturen på rapporten men med hovedvægten lagt på mit diskussionsafsnit. Generelt kan man sige at strukturen er ok, at der mangler opstramninger og uddybninger i analysedelen og at diskussionen skal struktureres mere klart. Jeg fik desuden grønt lys til at udskyde afleveringen til midten af juli.

Rapportsider offentliggøres
Det er nu muligt at læse udvalgte dele af specialerapporten efterhånden som de bliver skrevet. Det vil dog kun være en del af det som vil komme til offentligt skue, eftersom jeg ikke vil komme for meget ind på det konkrete kursusteam af hensyn til anonymitet. Se rapportstrukturen.

Luhmann og Schön som noter
I samarbejde med min gode medstuderende og tidligere projektmakker Birgitte Michelsen er det nu muligt at hente og læse noter af Luhmann og Schön. Det drejer sig om henholdsvis Georg Kneer & Armin Nassehi: Niklas Luhmann - introduktion til teorien om sociale systemer og Donald Schön: The Reflective Practioner: How Professionals Think in Action.

Flere nyheder kan læses her

Mange venlige hilsner og tak for din interesse
Torben Heikel Vinther

NYHEDER

Klik her hvis du vil tilmelde dig nyhedsbrevet og få nyheder om specialet direkte via email.

© 2000 Torben Heikel Vinther. Alle rettigheder forbeholdes.